Verwarm uw woning met een petroleumkachel

Kouskachels en laserkachels kopen

Bij Edma Industrie NV vindt u zowel kous- als laserkachels. Kouskachels werken op basis van een gloeispiraal en zijn voorzien van batterijen, waardoor u zonder leidingen of stroomvoorzieningen verwarmt. Tijdens winterse renovatiewerkzaamheden is zo’n kouskachel de petroleumkachel die u nodig heeft. Ook voor garages of ateliers zijn dergelijke kouskachels een goed idee.

Naast kouskachels kunt u ook opteren voor laserkachels. Dergelijke laserkachels zijn wel elektrisch aangestuurd en bieden vaak extra instelmogelijkheden. Laserkachels zijn eerder geschikt voor gebruik binnenshuis, maar het blijft uiteraard wel belangrijk om de woning dan voldoende te verluchten. U vindt zo’n petroleumkachels bij Edma Industrie NV. Wij bieden petroleumkachels aan van merken zoals Zibro en Toyotomi.


Voor meer info over onze petroleumkachels kan u terecht bij Kelly via kelly@edmacar.be

Veilig en reukloos verwarmen

Petroleumkachels hebben veel voordelen te bieden. Een petroleumkachel staat u immers toe om lokaal te verwarmen, ook indien u niet over een netaansluiting beschikt (kouskachel). Daarnaast kent een petroleumkachel een snelle opwarmtijd en is hij heel eenvoudig te installeren. Het nadeel is dat u zelf voldoende ventilatie moet voorzien. Weet wel dat de onaangename petroleumgeur waar petroleumkachels vroeger mee af te rekenen kregen, niet langer een schaduw werpt op de petroleumkachel. De nieuwste petroleumkachels die door Edma Industrie NV worden verkocht, zijn immers geurvrij ontworpen. Uiteraard zijn ze ook 100% veilig dankzij de ingebouwde stopfunctie bij zuurstoftekort. Onze specialisten maken u graag wegwijs doorheen het assortiment en leggen u de voor- en nadelen van onze petroleumkachels uit. Uiteraard geven ze graag een demonstratie en indien gewenst wordt uw petroleumkachel bij u thuis geleverd en geïnstalleerd.

Meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Edma Industrie NV of bezoek onze toonzaal in Tessenderlo (Limburg, de Kempen).