Voel de gezelligheid en warmte van onze pelletkachels

De verwarming van de toekomst

Energie wordt steeds maar duurder. En onze energiefactuur? Die scheert zo’n hoge toppen dat het voor veel gezinnen koud begint aan te voelen. Niet voor niets gaan mensen op zoek naar alternatieve verwarmingsmiddelen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat pelletkachels aan een opmars bezig zijn. Het aangenaam rendement van pelletkachels bedraagt ongeveer 90%. Dit is tot drie keer hoger dan het rendement van andere verwarmingsmiddelen! Daarnaast is een pelletkachel een milieuvriendelijk alternatief voor haarden en klassieke houtkachels, die gretig fijne stofdeeltjes in de lucht blazen. Wij maken u graag warm voor onze pelletkachels.

Verschillende soorten pelletkachels

Edma Industrie NV verkoopt pelletkachels van verschillende merken, zoals EdilKamin, Zibro en Thermorossi. Hierbij heeft u de keuze tussen uiteenlopende formaten en uitvoeringen. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om pelletkachels voor inbouw, maar ook om losstaande pelletkachels. Daarnaast vindt u bij ons losstaande pelletkachels met luchtventilatie. Deze hebben enkel een rookgasafvoer nodig, maar geen bestaande schoorsteen en ze werken door middel van een ventilator. In de woonkamer adviseren we steeds vaker de geluidsarme pelletkachel op basis van stralingswarmte. Ook pelletkachels met kanalisatie, vindt u bij Edma Industrie NV in Tessenderlo.

Plaatsing en onderhoud van pelletkachels

Heeft u een pelletkachel gekozen? Dan leveren wij de pelletkachel graag bij u thuis. Daarnaast verzorgen wij de volledige installatie en staan we graag in voor het toekomstige onderhoud. Ten slotte vindt u bij ons ook meteen DINplus-gecertificeerde pellets waardoor u de gezellige warmte van een pelletkachel direct uitprobeert.

Meer weten over de verschillende soorten pelletkachels en hun voor- en nadelen? Kom langs en spreek erover met een van onze specialisten.